|  |   
 
          
     
      | LABORATOR ACREDITAT RENAR 
 Laboratorul de Incercari Fizico-Chimice din cadrul UNIVERSITATII BIOTERRA  BUCURESTI , functioneaza ca laborator in domeniul controlului produselor de origine animala, non- animala, si   a unor alimente , precum si ca suport tehnic  pentru activitatea didactica.
 
 Principalele obiective ale Laboratorului sunt urmatoarele:
 
	Actiuni de perfectionare si pregatiri profesionale a studentilor;	Publicare  articole in reviste de specialitate;	Participarea la Conferinte nationale si internationale;	Asigurarea calitatii;	Implementare, dezvoltare metode, cercetare  si acreditare;	Analize de laborator , confirmarea rezultatelor pozitive  obtinute ,de laboratoarele acreditate si autorizate sanitar veterinar;	Actiuni de evaluare a activitatii prin audituri si teste interlaborator. Laboratorul de Incercari Fizico-Chimice este autorizat de catre AUTORITATEA  NATIONALA SANITARA VETRERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR .
 Laboratorul de incercari fizico-chimice este autorizat de catre ASOCIATIA DE ACREDITARE DIN ROMANIA – RENAR.
 
 ANALIZE EFECTUATE IN CADRUL LABORATORULUI
 
 •	CARNE SI PRODUSE DIN CARNE :
 Umiditate SR 1442/2010
 Continut de grasime SR ISO 1444
 Continut de sare SR 9065-5-73
 Determinarea continutului de azot SR 8613-3
 pH SR ISO 2917:2007
 Reactia Kreiss SR 9065-10:2007
 Examen organoleptic
 Determinarea continutului de nitriti
 
 •	ANALIZE PRODUSE ZAHAROASE :
 Umiditate  SR 2213-4:2007
 Grasime  SR 2213-11:2007
 Examen organoleptic
 
 •	ANALIZE PASTE FAINOASE   STAS 756/3-85
 
 •	LAPTE SI PRODUSE LACTATE
 Determinarea substantei uscate si a apei
 Examen organoleptic
 Continut de grasime
 Continut de proteina
 Continut de sare
 Reactia Kreiss
 
 •	PRODUSE DIN LEGUME - FRUCTE
 Determinarea substantelor grase STAS 5957-71
 pH
 Continut de sare
 Examen organoleptic
 
 •	SUC PROASPAT DE CITRICE
 SR EN ISO 12147:1999
 Continut de substanta uscata
 pH
 Aciditate in acid acetic
 Continut de zahar
 
 •	BRANZA TOPITA, BRANZA DE VACI PROASPATA
 Continut de substante grase
 Continut de sare
 Continut de proteine
 Substanta uscata
 
 •	ANALIZE PAINE SI PRODUSE DE PANIFICATIE
 SR 91:2007
 
 •	UNT
 SR ISO 1740:2008
 STAS 278-86
 Umiditate
 Reactia Kreiss
 Continut de substante grase
 
 •	CEAI - TIP ICE TEA
 pH
 Aciditate
 
 •	CEAI PLANTE USCATE
 Umiditate
 Cenusa
 
 •	INGHETATA
 STAS 2448-88
 SR EN ISO 7328:2003
 Substanta uscata
 Continut de grasime
 Aciditate
 Examen organoleptic
 |  
 Galerie fotoInapoi sus 
         Universitatea Bioterra  Bucuresti este inregistrata ca  operator in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal,  gestionat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu  Caracter Personal, sub nr. 25963, avand ca scop declarat "educatie si  cultura".
        
 
 |