bioterra.ro Web analytics



fb fb

LABORATOR ACREDITAT RENAR

Laboratorul de Incercari Fizico-Chimice din cadrul UNIVERSITATII BIOTERRA BUCURESTI , functioneaza ca laborator in domeniul controlului produselor de origine animala, non- animala, si a unor alimente , precum si ca suport tehnic pentru activitatea didactica.

Principalele obiective ale Laboratorului sunt urmatoarele:
  1. Actiuni de perfectionare si pregatiri profesionale a studentilor;
  2. Publicare articole in reviste de specialitate;
  3. Participarea la Conferinte nationale si internationale;
  4. Asigurarea calitatii;
  5. Implementare, dezvoltare metode, cercetare si acreditare;
  6. Analize de laborator , confirmarea rezultatelor pozitive obtinute ,de laboratoarele acreditate si autorizate sanitar veterinar;
  7. Actiuni de evaluare a activitatii prin audituri si teste interlaborator.

Laboratorul de Incercari Fizico-Chimice este autorizat de catre AUTORITATEA NATIONALA SANITARA VETRERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR .
Laboratorul de incercari fizico-chimice este autorizat de catre ASOCIATIA DE ACREDITARE DIN ROMANIA – RENAR.

ANALIZE EFECTUATE IN CADRUL LABORATORULUI

• CARNE SI PRODUSE DIN CARNE :
Umiditate SR 1442/2010
Continut de grasime SR ISO 1444
Continut de sare SR 9065-5-73
Determinarea continutului de azot SR 8613-3
pH SR ISO 2917:2007
Reactia Kreiss SR 9065-10:2007
Examen organoleptic
Determinarea continutului de nitriti

• ANALIZE PRODUSE ZAHAROASE :
Umiditate SR 2213-4:2007
Grasime SR 2213-11:2007
Examen organoleptic

• ANALIZE PASTE FAINOASE STAS 756/3-85

• LAPTE SI PRODUSE LACTATE
Determinarea substantei uscate si a apei
Examen organoleptic
Continut de grasime
Continut de proteina
Continut de sare
Reactia Kreiss

• PRODUSE DIN LEGUME - FRUCTE
Determinarea substantelor grase STAS 5957-71
pH
Continut de sare
Examen organoleptic

• SUC PROASPAT DE CITRICE
SR EN ISO 12147:1999
Continut de substanta uscata
pH
Aciditate in acid acetic
Continut de zahar

• BRANZA TOPITA, BRANZA DE VACI PROASPATA
Continut de substante grase
Continut de sare
Continut de proteine
Substanta uscata

• ANALIZE PAINE SI PRODUSE DE PANIFICATIE
SR 91:2007

• UNT
SR ISO 1740:2008
STAS 278-86
Umiditate
Reactia Kreiss
Continut de substante grase

• CEAI - TIP ICE TEA
pH
Aciditate

• CEAI PLANTE USCATE
Umiditate
Cenusa

• INGHETATA
STAS 2448-88
SR EN ISO 7328:2003
Substanta uscata
Continut de grasime
Aciditate
Examen organoleptic

Galerie foto
bioterra1
bioterra2
bioterra3
bioterra4
bioterra5
bioterra6
bioterra7
bioterra8
bioterra9
bioterra10
bioterra11
bioterra13
bioterra14
bioterra15
bioterra16
bioterra17
bioterra18
bioterra19
bioterra21
bioterra20
bioterra21
bioterra22
bioterra23
biotera24
bioterra25
bioterra26
biotera27
Inapoi sus
Universitatea Bioterra Bucuresti este inregistrata ca operator in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, gestionat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub nr. 25963, avand ca scop declarat "educatie si cultura".